Skip to main content

Eén vertrouwd adres voor al jouw tandzorg

Voel je welkom bij tandartspraktijk Den Haag Centrum: één vertrouwd adres voor al jouw tandzorg. Je kunt bij ons terecht voor: preventie, periodieke controles en vullingen, gebitsreiniging, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, implantaten, kunstgebitten, Invisalign beugels, facings en professioneel bleken en – uniek in de regio – behandelingen onder narcose. We hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Schrijf je in en maak een afspraak voor een intake. Ben je al patiënt bij ons? Maak dan direct online een afspraak of bel ons.


Tandartspraktijk Den Haag Centrum

Openingstijden
Maandag

7.45 - 16.30

Dinsdag

7.45 - 20.15

Woensdag

7.45 - 16.30

Donderdag

7.45 - 16.30

Vrijdag

7.45 - 16.30

Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huisregels
Om een bezoek aan onze praktijk voor iedereen zo prettig en soepel mogelijk te maken, hebben we een aantal huisregels. We vragen je om die voor je eerste bezoek even door te lezen.

Afspraak verzetten of annuleren
Een afspraak verzetten of annuleren kan altijd. Neem daarvoor tijdig contact op met onze baliemedewerkers. Tot 48 uur van tevoren (2 werkdagen) kun je je afspraak kosteloos wijzigen.


Spoed

Voor spoedgevallen doordeweeks en overdag, proberen wij op de dag zelf meteen ruimte voor je te maken. Bel ons dan in de ochtend. Dan plannen we samen zo snel mogelijk een afspraak voor je in. Voor spoedgevallen in de avond, in het weekend of op feestdagen werken wij samen met Dental365. Neem daarvoor je BSN, verzekeringspasje en ID-bewijs mee. Een spoedbehandeling wordt ter plekke afgerekend via pin of creditcard. Voor vervolgbehandelingen kun je weer bij ons terecht.

Bel voor een spoedconsult:


Voor verwijzers

Omdat we bij tandartspraktijk Den Haag Centrum verschillende specialisaties en behandelingen onder één dak aanbieden, zijn we ook voor andere tandartsen, orthodontisten en ziekenhuizen een vertrouwd adres om patiënten naar door te verwijzen. Wil jij een patiënt verwijzen naar tandartspraktijk Den Haag Centrum? Vraag dan via het formulier de benodigde verwijsbrief aan.